Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevcut durum için berkitme levhalarına birleşim içinden tek tek müdahale edilmesi yerine bu bölümler için berkitme levhası tanımlaması ile ilgili farklı alternatifler önerebilirim. Örneğin sizin projenizdeki birleşim için berkitme levhasını 1 adet olarak eklemek mümkün. Guse birleşiminden berkitmeleri kapatıp daha sonra bu komut ile berkitme levhası tanımlayıp konumu ve sayısını ayarlayarak bir birleşim oluşturabilirsiniz.
Tepe levhası durumu için de, o proje için kolonun boyunu bir kaç milimetre uzatmanız gerekiyor ki programda kaynaklama alanı oluşabilsin. v11 de ben bu birleşimi yapmaya çalıştığımda üst kısımdaki berkitmeler oluşmaktadır. Kolonunuzun boyu yetersiz gelmiş olabilir.
Bir de sizden ricam sorunun içeriği ne olursa olsun projenizi de eklemeniz. Bu noktada sizin de gözden kaçırdığınız ve sorunuza dahil etmediğiniz durumlar olabilir. Biz onlara da bakıp o şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Proje dosyası yüklemek oldukça önemli.
teşekkür ederim, faydalı bilgiler için Oğuzcan bey, tekliflerinizi deneyeceğim, model henüz tamamlanmadı, bu tür talebim olduğunda, artık istek ekinde modeli de paylaşırım,
saygı bizden, sağolun var olun...