V vforv Tanınmış Üye 19 Kas 2023 #1 Merhaba bodrum katta kiriş açılımı alırken problem yaşıyorum sebebi nedir acaba Ekli dosyalar bodrumkirş.cde bodrumkirş.cde 10.6 MB · Görüntüleme: 4
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 19 Kas 2023 #2 vforv' Alıntı: Merhaba bodrum katta kiriş açılımı alırken problem yaşıyorum sebebi nedir acaba Genişletmek için tıkla ... 1. bodrum kat k57 kirişini perde içine mesnetleyiniz.
vforv' Alıntı: Merhaba bodrum katta kiriş açılımı alırken problem yaşıyorum sebebi nedir acaba Genişletmek için tıkla ... 1. bodrum kat k57 kirişini perde içine mesnetleyiniz.
V vforv Tanınmış Üye 19 Kas 2023 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: 1. bodrum kat k57 kirişini perde içine mesnetleyiniz. Ekli dosyayı görüntüle 39255 Genişletmek için tıkla ... Sorunun bu kirişte olduğunu nasıl anladınız
Ünver ÖZCAN' Alıntı: 1. bodrum kat k57 kirişini perde içine mesnetleyiniz. Ekli dosyayı görüntüle 39255 Genişletmek için tıkla ... Sorunun bu kirişte olduğunu nasıl anladınız
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 19 Kas 2023 #4 vforv' Alıntı: Sorunun bu kirişte olduğunu nasıl anladınız Genişletmek için tıkla ... metraj kontrol edildiğinde hatalı olan görülüyor.
vforv' Alıntı: Sorunun bu kirişte olduğunu nasıl anladınız Genişletmek için tıkla ... metraj kontrol edildiğinde hatalı olan görülüyor.
Yasin TEZEL Uzman Üye 20 Kas 2023 #5 Metraj raporu linkteki gibi kontrol edilebilir Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Metraj raporu linkteki gibi kontrol edilebilir Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.