M MERVEGÜÇ Yeni Üye 16 May 2022 #1 etriye aralıklarını ve kolon boyutlarını değiştirmeme rağmen sorunu çözemedim. ilgili projem ekteki linktedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
etriye aralıklarını ve kolon boyutlarını değiştirmeme rağmen sorunu çözemedim. ilgili projem ekteki linktedir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 16 May 2022 #2 MERVEGÜÇ' Alıntı: etriye aralıklarını ve kolon boyutlarını değiştirmeme rağmen sorunu çözemedim. ilgili projem ekteki linktedir. Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. önerilerim: --bodrum perdeleri üzerinde kiriş tanımlanmış kirişleri kaldırıp su basman perdesi olarak girin, --geometri kontrolünde düşey süreksizlik hatası olan perdeler var, --asansör makine dairesi tikini işaretleyin, --merdivenleri mesnetleyin, --döşeme boşluklarını döşeme kenarı ile girin,
MERVEGÜÇ' Alıntı: etriye aralıklarını ve kolon boyutlarını değiştirmeme rağmen sorunu çözemedim. ilgili projem ekteki linktedir. Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. önerilerim: --bodrum perdeleri üzerinde kiriş tanımlanmış kirişleri kaldırıp su basman perdesi olarak girin, --geometri kontrolünde düşey süreksizlik hatası olan perdeler var, --asansör makine dairesi tikini işaretleyin, --merdivenleri mesnetleyin, --döşeme boşluklarını döşeme kenarı ile girin,