Yuşa Berkay ALBAYRAK
Yeni Üye
BODRUM PERDELERİ VAR İKEN KİRİŞLİ RADYE TEMELDE TEMEL KİRİŞLERİNDEN HATA ALIYORUM DEMO SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM SEBEBİ NE OLABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
bakabildiniz mi ?Deneme versiyonı projeleride eklenebilir. Yardım sayfasını inceleyiniz. Proje sıkıştırılarak kayıt edilip (cde) formatında eklenmelidir.
en son bu hale getirdim projeyi ben çıkan hataların demo sürümünü kullandığım için olduğunu düşünüyorum böyle bir ihtimal var mı , gerekli uyarınız ile tekrardan çözümde yapıcam şimdiden teşekkürlerSürekli temelleri perde altında bölünüz. Sürekli temeli tanımlarken perde düğüm noktalarını kullanın.
Ekli dosyayı görüntüle 48831
Sürekli temellerdeki boyuna donatılarda bir sorun gözükmüyor. Kesme donatısı için verilen AS(-) hataları etriye donatı çapının arttırılması veya etriye aralığı azaltılarak sorun çözülebilir. "K" hatalarında kesit arttırmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 48832
As(-) hatası aldığınız temellerde "Kuvvetler-Donatı alanları" sekmesini inceleyiniz.
Asw/s(Gereken) donatı alanını asw(Mevcut) donatı alanı ile sağlamanız gerekiyor.
Gereken donatı alanından fazla olacak şekilde mevcut donatı alanını etriye çapı arttırılarak veya aralığı azaltılarak sağlanabilir.
Kesit arttırabiliyorsanız kesit arttırmanız daha uygun olur.
Ekli dosyayı görüntüle 48834
kesme kuvvetlerinde TK225 in 800 civarı çıkmasını ben demodan kaynaklandığını düşündümDemo ile lisanlı versiyon arasında analiz sonuçları arasında farklılık yoktur.
?Demo ile lisanlı versiyon arasında analiz sonuçları arasında farklılık yoktur.
Lisansı versiyon ile hesap yapıldığında da "TK225 in kesme kuvvetleri 800 civarı" çıkar.kesme kuvvetlerinde TK225 in 800 civarı çıkmasını ben demodan kaynaklandığını düşündüm
teşekkürler bilgi içinLisansı versiyon ile hesap yapıldığında da "TK225 in kesme kuvvetleri 800 civarı" çıkar.
Aynı proje aynı ayarlar ile versiyon numarası aynı olan lisanslı ve demo sürümde aynı sonucu verir.