V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

BODRUM PERDESİ DONATI PROBLEMİ

Merhaba bodrum perdelerimi doğru tanımlamama rağmen başlık perdesi atıyor. İlgili perdeler kat boyunca devam etmiyor. Bilgisi olan varsa bakabilirmi nasıl çözümleriz.
P6-P14 perdeleri ilgili perdeler
 

Ekli dosyalar

Bodrum perdeleri için de madde 7.6.2 de belirtilen hw/lw>2 kontrolü yapılıp, koşulun sağlanması durumunda uç bölgeleri otomatik oluşturulmaktadır.
Bodrum perdelerinde uç bölgesi oluşturulmasını istemiyorsanız, perde özellikleri/donatı sekmesinde kullanıcı tanımlı seçeneği işaretlenip, başlık bölgesi uzunlukları sıfır girilebilir. Perde betonarme diyaloğunda başlık bölgesi etriyeleri sıfırlanabilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

1757576532620.png

Daha sonra perde betonarme tasarım diyaloğuna tekrar girip, başlık etriye bilgileri olup olmadığını kontrol ediniz. Varsa sıfırlayınız.
 
Geri
Üst