Y yasintan54 Etkin Üye 28 Ağu 2024 #1 Herkese merhaba x yönü burulma 1.46 bir türlü işin içinden çıkamadım. Yardımcı olurmusunuz? Ekli dosyalar burulma.cde burulma.cde 28.4 MB · Görüntüleme: 8
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 29 Ağu 2024 #2 yasintan54' Alıntı: Herkese merhaba x yönü burulma 1.46 bir türlü işin içinden çıkamadım. Yardımcı olurmusunuz? Genişletmek için tıkla ... alttaki notta da belirtildiği gibi dinamik analiz yapıldığında a1 düzensizliğinin önemi yoktur. bu durumda bir şey yapmanıza gerek yok.
yasintan54' Alıntı: Herkese merhaba x yönü burulma 1.46 bir türlü işin içinden çıkamadım. Yardımcı olurmusunuz? Genişletmek için tıkla ... alttaki notta da belirtildiği gibi dinamik analiz yapıldığında a1 düzensizliğinin önemi yoktur. bu durumda bir şey yapmanıza gerek yok.
Y yasintan54 Etkin Üye 29 Ağu 2024 #3 ünver hocam ancak ben yine de 1.20 koşulunun aşağısına inmek istiyorum. Çözüm önerileriniz nelerdir
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 4 Eyl 2024 #4 kütle ve rijitlik merkezlerini olabildiğince birbirine yaklaştırmaya çalışın.