A aykt46 Üye 24 Ağu 2020 #1 İyi günler. Ben paftamı export ettiğim zaman gelen ctb dosyası 0 kb olarak geliyor. Buna sebep olan durum nedir sizce? İyi çalışmalar dilerim.
İyi günler. Ben paftamı export ettiğim zaman gelen ctb dosyası 0 kb olarak geliyor. Buna sebep olan durum nedir sizce? İyi çalışmalar dilerim.
Levent Özpak Administrator 24 Ağu 2020 #2 aykt46":2e9l5o9d' Alıntı: İyi günler. Ben paftamı export ettiğim zaman gelen ctb dosyası 0 kb olarak geliyor. Buna sebep olan durum nedir sizce? İyi çalışmalar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Bu durum bilgimiz dahilinde olup, Ar-Ge ekibimize iletilmiştir. Bu aşamada İdeCAD Wrep programıyla çıktılarınızı almanızı öneririm. İyi çalışmalar
aykt46":2e9l5o9d' Alıntı: İyi günler. Ben paftamı export ettiğim zaman gelen ctb dosyası 0 kb olarak geliyor. Buna sebep olan durum nedir sizce? İyi çalışmalar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Bu durum bilgimiz dahilinde olup, Ar-Ge ekibimize iletilmiştir. Bu aşamada İdeCAD Wrep programıyla çıktılarınızı almanızı öneririm. İyi çalışmalar