V11.13 kullanıma sunulmuştur.

döşeme çizme sorunu

istanbul46

Yeni Üye
arkadaşlar döşeme çizince kırmızı çizgi ya kolon çevresini sarıyor yada dışarı taşıp tuhaf şekiller alıyor.bunu çözmek için kolonları, kirişleri silip yeniden çizdim bazıları oldu bazılarınıda ne yapsam düzelmiyor.nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum.videolerdaki gibi tek seferde olmuyor.acaba hatayı nerden yapıyorum.yoksa programdamı sorun var.program orjinal demo değil.

Bir yerde mutlaka hata vardır ama görmeden bişey diyemeyiz.

Proje üzerinde çok fazla değişiklik yaptıysanınz, silme tekrar yerleştirme vb. gibi sistemi baştan girmenizi tavsiye ederim.

istanbul46":19j4x268' Alıntı:
arkadaşlar döşeme çizince kırmızı çizgi ya kolon çevresini sarıyor yada dışarı taşıp tuhaf şekiller alıyor.bunu çözmek için kolonları, kirişleri silip yeniden çizdim bazıları oldu bazılarınıda ne yapsam düzelmiyor.nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum.videolerdaki gibi tek seferde olmuyor.acaba hatayı nerden yapıyorum.yoksa programdamı sorun var.

Projenizi mesaja ekleyin, veriyi nasıl tanımlamanız gerektiğini projenizde çizerek gösterelim.

istanbul46":19j4x268' Alıntı:
program orjinal demo değil.

Orginal demo değil derken neyi kast ettiniz?

İyi günler ben biraz yeniyim bu programda eğitim videolarından öğrenmeye çalısıyorum yalnız videolarda asmolen döşemeyi nasıl yaptığımızı bulamadım nasıl yapldğı hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum
şimdiden teşekkürler ...

TUNAHANSTS:3mmbtutq' Alıntı:
İyi günler ben biraz yeniyim bu programda eğitim videolarından öğrenmeye çalısıyorum yalnız videolarda asmolen döşemeyi nasıl yaptığımızı bulamadım nasıl yapldğı hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum
şimdiden teşekkürler ...
Merhaba,
Aşağıdaki linkteki video yardımcı olacaktır.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

İyi çalışmalar

link için teşekkürler
peki döşeme ayarları > nervür kısmında ki tipik kiriş 1 ve tipik kiriş 2 ne demek oluyo neye göre değer vermemiz lazım anlatabılırmisiniz

Geri