M mertmen Tanınmış Üye 4 May 2024 #1 merhabalar. projemde 5.KAT D007, 7.KAT DOO7-D413 döşemeleri ağ oluşturulamıyor diyor silip yeniden tanımladım ama geçmedi yardımcı olur musunuz? Ekli dosyalar proje1313.cde proje1313.cde 4 MB · Görüntüleme: 9
merhabalar. projemde 5.KAT D007, 7.KAT DOO7-D413 döşemeleri ağ oluşturulamıyor diyor silip yeniden tanımladım ama geçmedi yardımcı olur musunuz?
Yasin TEZEL Uzman Üye 6 May 2024 #4 7. ve 5. katlarda K009 kirişinin kaçıklığını 0,1cm olarak tanımladığınızda analiz yapılabiliyor Döşeme kenarlarının birleşimlerine dikkat ediniz. Bu gibi durumlar hata oluşturabilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
7. ve 5. katlarda K009 kirişinin kaçıklığını 0,1cm olarak tanımladığınızda analiz yapılabiliyor Döşeme kenarlarının birleşimlerine dikkat ediniz. Bu gibi durumlar hata oluşturabilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
S sayim2828 Tanınmış Üye 6 May 2024 #6 Takmayın kafaya diye yazdım size .Ağ oluşuyor. Temel dahil 19 hata çıkıyor. Ekli dosyalar Döşeme ağ oluşmuyor.cde Döşeme ağ oluşmuyor.cde 14.1 MB · Görüntüleme: 7
M mertmen Tanınmış Üye 7 May 2024 #7 sayim2828' Alıntı: Takmayın kafaya diye yazdım size .Ağ oluşuyor. Temel dahil 19 hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. sehim sınırı aşılan döşemelerle ilgili ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
sayim2828' Alıntı: Takmayın kafaya diye yazdım size .Ağ oluşuyor. Temel dahil 19 hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. sehim sınırı aşılan döşemelerle ilgili ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?