E ebasakin Etkin Üye 26 Mar 2017 #1 İyi günler; İde mimaride döşeme tanımladığım zaman, dosyayı statik de açınca döşeme aksları gözükmüyor. Açmak için katmanlara baktım göremedim. Aksları nasıl gözükür hale getireceğiz ? Ekli dosyalar döşeme.JPG 116.1 KB · Görüntüleme: 1,453
İyi günler; İde mimaride döşeme tanımladığım zaman, dosyayı statik de açınca döşeme aksları gözükmüyor. Açmak için katmanlara baktım göremedim. Aksları nasıl gözükür hale getireceğiz ?
Levent Özpak Administrator 27 Mar 2017 #2 Re: Döşeme aksları gözükmüyor. ebasakin":91jjt35c' Alıntı: İyi günler; İde mimaride döşeme tanımladığım zaman, dosyayı statik de açınca döşeme aksları gözükmüyor. Açmak için katmanlara baktım göremedim. Aksları nasıl gözükür hale getireceğiz ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, -Döşemeleri seçip obje özellikleri komutunu tıklayın. -Açılan Döşeme Ayarları diyaloğunda Statik sekmesinde "Betonarme hesap akslarını göster" satırını işaretleyin. İyi çalışmalar Ekli dosyalar döşeme_özellikleri.PNG 35 KB · Görüntüleme: 1,441
Re: Döşeme aksları gözükmüyor. ebasakin":91jjt35c' Alıntı: İyi günler; İde mimaride döşeme tanımladığım zaman, dosyayı statik de açınca döşeme aksları gözükmüyor. Açmak için katmanlara baktım göremedim. Aksları nasıl gözükür hale getireceğiz ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, -Döşemeleri seçip obje özellikleri komutunu tıklayın. -Açılan Döşeme Ayarları diyaloğunda Statik sekmesinde "Betonarme hesap akslarını göster" satırını işaretleyin. İyi çalışmalar