M mehmeta Üye Cumartesi saat 12:41'de #1 1-döşeme donatı yetersiz hatası alıyorum donatı çapını ve mesafasini değiştirmeme rağmen hata alıyorum. 2- geometri kontrolü yapmıyor program Ekli dosyalar döseme yetersiz ve geometri kontrolü yapılamıyorü.cde döseme yetersiz ve geometri kontrolü yapılamıyorü.cde 922.7 KB · Görüntüleme: 2
1-döşeme donatı yetersiz hatası alıyorum donatı çapını ve mesafasini değiştirmeme rağmen hata alıyorum. 2- geometri kontrolü yapmıyor program
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Cumartesi saat 13:39'de #2 mehmeta' Alıntı: 2- geometri kontrolü yapmıyor program Genişletmek için tıkla ... bende yapıyor, mehmeta' Alıntı: 1-döşeme donatı yetersiz hatası alıyorum donatı çapını ve mesafasini değiştirmeme rağmen hata alıyorum. Genişletmek için tıkla ... kurtarmayan konsol döşemeleri üstte -altta düz donatı işaretleyiniz, ilave olarak --kirişlerde fiber donatı işaretleyiniz, --merdiven mesnetlenmemiş --merdiveni mesnetlemek için katlarda kiriş modelleyiniz, --betonu c30 yapmanız uygun olur, --balkon hareketli yüklerini 0.5 t/m2 alınız.
mehmeta' Alıntı: 2- geometri kontrolü yapmıyor program Genişletmek için tıkla ... bende yapıyor, mehmeta' Alıntı: 1-döşeme donatı yetersiz hatası alıyorum donatı çapını ve mesafasini değiştirmeme rağmen hata alıyorum. Genişletmek için tıkla ... kurtarmayan konsol döşemeleri üstte -altta düz donatı işaretleyiniz, ilave olarak --kirişlerde fiber donatı işaretleyiniz, --merdiven mesnetlenmemiş --merdiveni mesnetlemek için katlarda kiriş modelleyiniz, --betonu c30 yapmanız uygun olur, --balkon hareketli yüklerini 0.5 t/m2 alınız.