V11'i Online Satın Alın

Döşeme hata

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaferuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Yeni idecad kullanıcısıyım ilk projemi giriyorum fakat döşemede 'Çift donatı gerekli' şeklinde bir hata veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Re: DÖŞEMEDE HATA

zaferuu":3mm5iun7' Alıntı:
Merhaba,

Yeni idecad kullanıcısıyım ilk projemi giriyorum fakat döşemede 'Çift donatı gerekli' şeklinde bir hata veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Projenizi ekleyin. Veri hatası olup olmadığına bakalım.

Re: DÖŞEMEDE HATA

zaferuu":zd184m9d' Alıntı:
Dosyayı ekledim yardımcı olabilirseniz sevinirim.Linkten indirebilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Bodrum katta DB05 döşemsinin üst döşeme kenarı kirişlere bağlanmadığı için döşeme doğru oluşumunda sorun var. Bu yüzden döşeme analizi de hatalı. Döşeme kenarı ve döşeme doğru bir şekilde tanımlandığında sorun düzeliyor.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

manyaksel":fh0vo0o8' Alıntı:
bu projeyi açıp inceleyebilirmisiniz.. bodrum katta döşemeler çd hatasını giderme şansım olmadı.. eğer çözümünü banada anlatırsanız sevinirim...
Merhaba,

*Bodrum katta döşemelerde çd(Çift donatı gerekli) uyarısının sebebi döşeme analizi sırasında ağların doğru oluşmamasından kaynaklanıyor. Sorunun çözümü için P09 panelini S09 kolonuna sol üst köşesinden bağlayın. D06 döşemesini tekrar oluşturun.
*1.Katta da döşeme analizinde ağlar doğru oluşmuyor. Sorunun çözümü için K36 kirişini S09 kolonuna sol üst köşesinden bağlayın. K08 kirişinin kaçıklığını üstten tanımlı olarak çizin.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Geri