V11'i Online Satın Alın

Döşeme hatalarını gideremedim

Merhaba, boyutundan dolayı iki parça halinde attığım projede döşeme hatalarını birtürlü gideremedim yardımcı olabilir misiniz? Bir de radyede zg hatası veriyor, zemin emniyeti 15 alarak bu hatayı gidermek mümkün mü acaba? Neler deneneilir bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

Re: döşeme problemi..

Bu döşeme hataları birtürlü gitmiyor..Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim..ayrıca son günlerde analiz uzun sürmeye başladı, aynı projeler önceden 20-30 saniyede analiz bitiyodu şimdi 2-2.5 dakika sürüyor, sizce neye bağlı? Pcye format mı gerekiyor yoksa ideyi baştan yüklemek sorunu çözer mi? Böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?

a_kahveci":1wffphqf' Alıntı:
Merhaba, boyutundan dolayı iki parça halinde attığım projede döşeme hatalarını birtürlü gideremedim yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba,

Döşeme analizi sırasında ağlar doğru oluşmuyor. D09 ve D24 döşemelerini silip, tekrar tanımlayınız.

Bir de radyede zg hatası veriyor, zemin emniyeti 15 alarak bu hatayı gidermek mümkün mü acaba? Neler deneneilir bilgisi olan var mı?
Zemin emniyet gerilmeniz 15 tf/m2 ve Zemin grubu A,B veya C ise Analiz Ayarları /Temel-Zemin sekmesinde "Deprem yüklemeleri kullanıldığında zemin gerilmesini %50 artır" seçeneği işaretlenebilir. TDY madde 6.3.2.1

a_kahveci":1wffphqf' Alıntı:
ayrıca son günlerde analiz uzun sürmeye başladı, aynı projeler önceden 20-30 saniyede analiz bitiyodu şimdi 2-2.5 dakika sürüyor, sizce neye bağlı
Bizim bilgisayarlarımızda proje analiz süresi 30 sn. civarında. Teamviewer programının 8 sürümünü kurup bizi ararsanız, bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayarak sorunu daha detaylı inceleyebiliriz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Döşeme hatalarını düzelttim teşekkürler..Pc format atınca aynı proje analiz süresi 39 saniye indi,,Bu da normal bir süre heralde, teşekkürler..

Geri