M muhturgaygenc Üye 9 Nis 2025 #1 Aşağıda ekte gördüğünüz binanın döşeme sorununu aşamıyorum 20 cm bile yapsam aynı sorunu veriyor sebebini söyleyebilir misiniz lütfen ? Ekli dosyalar döşeme sorunu.cde döşeme sorunu.cde 1.8 MB · Görüntüleme: 4
Aşağıda ekte gördüğünüz binanın döşeme sorununu aşamıyorum 20 cm bile yapsam aynı sorunu veriyor sebebini söyleyebilir misiniz lütfen ?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 9 Nis 2025 #2 muhturgaygenc' Alıntı: Aşağıda ekte gördüğünüz binanın döşeme sorununu aşamıyorum 20 cm bile yapsam aynı sorunu veriyor sebebini söyleyebilir misiniz lütfen ? Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --geometri kontrolü hataları düzeltiniz, --s9-10 kolonları asansör radyesi kotuna indiriniz, --döşemeleri tek parça giriniz, --merdivenleri mesnetleyiniz, --tek parça olarak girilen döşemelere, merdivenleri mesnetlemek sağlıklı görülmüyor,
muhturgaygenc' Alıntı: Aşağıda ekte gördüğünüz binanın döşeme sorununu aşamıyorum 20 cm bile yapsam aynı sorunu veriyor sebebini söyleyebilir misiniz lütfen ? Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --geometri kontrolü hataları düzeltiniz, --s9-10 kolonları asansör radyesi kotuna indiriniz, --döşemeleri tek parça giriniz, --merdivenleri mesnetleyiniz, --tek parça olarak girilen döşemelere, merdivenleri mesnetlemek sağlıklı görülmüyor,