A ahmeetby Yeni Üye 31 Ara 2022 #1 Selamlar iyi forumlar. Projemde birkaç değişiklik yapmıştım ve döşeme tanımlayamıyorum. Siz de dener misiniz? Şimdiden teşekkürler. Ekli dosyalar Bilal proje.cde Bilal proje.cde 931.3 KB · Görüntüleme: 5
Selamlar iyi forumlar. Projemde birkaç değişiklik yapmıştım ve döşeme tanımlayamıyorum. Siz de dener misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 31 Ara 2022 #2 ahmeetby' Alıntı: Selamlar iyi forumlar. Projemde birkaç değişiklik yapmıştım ve döşeme tanımlayamıyorum. Siz de dener misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... döşeme ayarlarında döşeme kotu -180 cm tanımlı kalmış. Kot değerini sıfır yapınız.
ahmeetby' Alıntı: Selamlar iyi forumlar. Projemde birkaç değişiklik yapmıştım ve döşeme tanımlayamıyorum. Siz de dener misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... döşeme ayarlarında döşeme kotu -180 cm tanımlı kalmış. Kot değerini sıfır yapınız.
A ahmeetby Yeni Üye 31 Ara 2022 #3 Haklısınız, merdiven kulesindeki makine dairesini tanımlamak için-180cm tanımlamıştım. Gözden kaçırıp düzeltmemişim. Çok teşekkürler
Haklısınız, merdiven kulesindeki makine dairesini tanımlamak için-180cm tanımlamıştım. Gözden kaçırıp düzeltmemişim. Çok teşekkürler