V11'i Online Satın Alın

düğüm noktası sorunu

iyi çalışmalar.

idecad yetkili ve forumdaki arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. projede size göre bir hata varmı? geometri kontrolünde sıkıntı çıkmıyor ama düğüm noktalarının sağlıklı oluşmadığını düşünüyorum? bunun dışında bir eksiğim varmı? özellikle idecad yetkililerinden acil cevap bekliyorum.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
çelebi_16.03.rar.html

yok mu yardım edecek? sistemde A1 ve B2 düzensizlikleride çıkıyor. bu sorun çıkarırmı modal analiz yaparak çözümleme yaptığımızda?

Merhaba,

Genel olarak obje bağlantılarında bir sorun görünmüyor. Siz hangi eleman bağlantılarında sorun tespit ettiniz?

Notlar;

Normal katlarda D08 döşemesi sürekliliği olmayan tek konsol döşeme. Bu nedenle 2 nolu konsol donatısı hesap aksının denk geldiği K34 kirişinin özelliklerinden statik betonarme sekmesinde -Bu kiriş konsol döşemeyi taşıyor- satırını işaretleyiniz.

Zemin katta P03-P04 ve P05-P06 panellerinin yükseklikleri farklı. Analiz modelinde beraber çözülmesi için kesişim noktalarına kolon koyabilirsiniz.

Veri girişi sonrası projenizde aşağıda linki verilen dokümandaki kontrolleri yapabilirsiniz.

A1 ve B2 türü düzensizlikler hesap yönteminin seçim Nedenine ilişkin düzensizliklerdir. Deprem Yönetmeliğine göre dinamik analiz yapıldığında bu düzensizliklerin hükmü yoktur. TDY 2007 madde 2.3.2.1 ve Tablo 2.6

levent bey öncelikle çok teşekkür ederim.

bende analiz sonrası 3B görüntü oluşturmuyor.
birde kayıt yaparken yaklaşık 20 sn'de kaydediyor(sanırım bilgisayar sistemi ile ilgili).
bir diğeri merdiven deformasyonu 3B görüntüde gözükmüyor. bu nedenlerden dolayı sıkıntı olduğunu düşündüm.

yılmaz polat":kx2afetb' Alıntı:
levent bey öncelikle çok teşekkür ederim.

bende analiz sonrası 3B görüntü oluşturmuyor.
birde kayıt yaparken yaklaşık 20 sn'de kaydediyor(sanırım bilgisayar sistemi ile ilgili).
bir diğeri merdiven deformasyonu 3B görüntüde gözükmüyor. bu nedenlerden dolayı sıkıntı olduğunu düşündüm.
Merdiven mesnetleri yapı ile birlikte çözüm koşullarına göre düzenlenmediği için genel deformasyonda görünmüyor.

Diğer durumlar için
linkinde team viewer programının 8 sürümünü kurup bizimle sesli iletişime geçerseniz sorunu daha detaylı inceleyebilirsiniz.

tel:0 224 220 67 17

Geri