Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendimi geliştirmek adına tavsiyelerinizi bekliyorum.hatalarım konusunda yardımcı olursanz sevinirim ve birleşimler konusunda.
makas yerine petek kiriş kullanmam mümkün mü
Kaplama üzerinde kar ve rüzgar yükleri tanımlanmamış. Bu tarz yapılarda kolonları dairesel seçmek konstrüktif açıdan daha uygun olur. Proje özel bir proje. Rüzgar yüklerinin titizlikle hesaplanması gerekir. Petek kiriş kullanmayın.
Kaplama üzerinde kar ve rüzgar yükleri tanımlanmamış. Bu tarz yapılarda kolonları dairesel seçmek konstrüktif açıdan daha uygun olur. Proje özel bir proje. Rüzgar yüklerinin titizlikle hesaplanması gerekir. Petek kiriş kullanmayın.
Henüz yükleri tanımlamadım tasarım konusunda netleşmediğim için ilk başta makas kullanmıştım fakat maliyet açısından petek kiriş önerisi geldi ama petek kirişe emin olamadım. Petekleri tekrar makasa çevireceğim başa bir öneriniz varsa beklerim teşekkürler