V11'i Online Satın Alın

Düz Döşemelerde Çd Hatası

Merhabalar. Proje içerisinde bulunan 2 döşemedeki Çd hatalarını gideremedim. Sanırım gözümden kaçan bir ayrıntı var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Proje ektedir.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Bodrum kattaki D04 döşemesine ait üst döşeme kenarı K14 kirişine bağlanmıyor. Döşeme kenarını kirişe bağlanacak şekilde girip, döşemeyi tekrar oluşturunuz.

İyi çalışmalar

Levent Özpak":1yxhtvou' Alıntı:
Merhaba,

Bodrum kattaki D04 döşemesine ait üst döşeme kenarı K14 kirişine bağlanmıyor. Döşeme kenarını kirişe bağlanacak şekilde girip, döşemeyi tekrar oluşturunuz.

İyi çalışmalar

Teşekkür ederim, sorun o döşemeden kaynaklanıyormuş. Yalnız o döşeme kenarını sanırım kiriş ile birleştiremiyorum. Daha doğrusu döşeme kenarı ile kirişi birleştirmenin bir püf noktası varsa onu bilmiyorum.

brkayacan":2udaqkov' Alıntı:
Levent Özpak":2udaqkov' Alıntı:
Merhaba,

İyi çalışmalar

Teşekkür ederim, sorun o döşemeden kaynaklanıyormuş. Yalnız o döşeme kenarını sanırım kiriş ile birleştiremiyorum. Daha doğrusu döşeme kenarı ile kirişi birleştirmenin bir püf noktası varsa onu bilmiyorum.
Kiriş yardımcı toolbarında "kesişimlerle böl" seçeneğinin aktif olması gerekiyor.

Geri