V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Deneme sürümü hata

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emrecan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çizim yaptığımda aldığım hatayı projeye dokunmamama rağmen başka zaman açtığımda o hata kendiliğinden düzelebiliyor veya çözmeye çalıştığımda çözülmeyip yine aynı şekilde olabiliyor. Uygulamada olan bir projeyi kendimi denemek için çizdiğimde beklemediğim şekilde yetersizlik hatası alabiliyorum. Bunların sebebi İdeCAD deneme sürümü kullanmam olabilir mi? Başka anlam veremiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Projenizi ekler ve ne gibi işlemler yaptığınızda sorun yaşıyorsunuz yazarsanız inceleriz.
Demo ile orjinal program arasında çıktı alma haricinde herhangibir fark bulunmamaktadır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

aynı projeyi lisanslı ve deneme sürümünden çizildikten sonra lisanslı sürümde hata almazken deneme sürümünde öteleme hatası, zımbalama hatası(kat döşemeleri) ve kolon kiriş birleşim bölgesi hatası alıyorum ( en çok dikkatimi çeken buydu çünkü en basitinden bağlandığı yerlerin aynı olduğu anlaşılır teknik bir hata yapılamaz) bu konuda böyle sorun yaşayan bir tek ben miyim 4 ekim 2024 den beri çok kez böyle sorunlarla karşılaştım. @Yasin TEZEL

lisanslı sürüm çizimi farklı bir bilgisayarda ona ulaşınca size ileteceğim deneme sürümünde alt katlardaki kolon kiriş birleşim bölgesi hatası herhangi bir şey değiştirmememe rağmen gitti sadece 3.kattaki kaldı onu da şöyle açıklamak isterim 2.katı kopyalayarak 3. katı elde ettim hiçbir farklılığı yok 2.kat hata vermezken 3.kat neden bu hatayı veriyor. proje ektedir.

Ekli dosyalar

bu dediğiniz hatayı yapmış olabilirim diye en baştan tüm 3.katı silip 2.katı tekrar kopyaladım ancak değişen bir şey olmadı sizce de burada bir gariplik yok mudur

Geri