V11'i Online Satın Alın

Dişli Döşemede Devrilme Koşulu Sağlanmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan optimum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar yaptığım projede döşeme tipi nervürlü döşeme bir türlü devrilme koşulunu kurtarmıyor yardımcı olabilir misiniz? Tamamen deprem yönetmeliğinden mi kaynaklı yoksa veri girişinde mi hata var şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

sara":rkvns8yc' Alıntı:
Merhabalar yaptığım projede döşeme tipi nervürlü döşeme bir türlü devrilme koşulunu kurtarmıyor yardımcı olabilir misiniz? Tamamen deprem yönetmeliğinden mi kaynaklı yoksa veri girişinde mi hata var şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba
TBDY 2018' de karma sünek çözüm koşulları ağırlaştırıldı. ToplamMdev>0.75Mo koşulun sağlamak için taşıyıcı sisteme perde grupları eklemeniz gerekebilir ve çözümler ekonomik olmayabilir.
Not:
Subasman katında rijit diyafram(döşeme) yok. Bu nedenle Kat Genel Ayarları diyaloğunda Katı rijit kabul edilmemesi uygun olur.
İyi çalışmalar

Cevaplarınız için teşekkür ederim bende öyle olduğunun bilincindeydim ancak müşteri (sözde inşaat mühendisi) suçu bana ve programa attığı için sizlere danışma gereği duydum tekrardan teşekkürler ve iyi çalışmalar.

Geri