B Belediye Mühendisi Etkin Üye Dün 19:19 da #1 Merhabalar ince uzun bir yapı olduğu için dilatasyonla ayırdım göreli kat öteleme hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyalar DİLATASYON1.cde DİLATASYON1.cde 12.5 MB · Görüntüleme: 5 DİLATASYON2.cde DİLATASYON2.cde 4.3 MB · Görüntüleme: 1
Merhabalar ince uzun bir yapı olduğu için dilatasyonla ayırdım göreli kat öteleme hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Dün 20:44 da #2 Belediye Mühendisi' Alıntı: Merhabalar ince uzun bir yapı olduğu için dilatasyonla ayırdım göreli kat öteleme hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Göreli kat ötelemeleri için; Dilatasyon 1 --geometri kontrolündeki hatları düzeltiniz, --s13 kolonu 40/80 yapıp analiz yaptırınız. Dilatasyon 2 --geometri kontrolündeki hatları düzeltiniz, --1. Bodrum kattaki binaya bağlı olamayan perdeleri silip analiz yaptırınız.
Belediye Mühendisi' Alıntı: Merhabalar ince uzun bir yapı olduğu için dilatasyonla ayırdım göreli kat öteleme hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Göreli kat ötelemeleri için; Dilatasyon 1 --geometri kontrolündeki hatları düzeltiniz, --s13 kolonu 40/80 yapıp analiz yaptırınız. Dilatasyon 2 --geometri kontrolündeki hatları düzeltiniz, --1. Bodrum kattaki binaya bağlı olamayan perdeleri silip analiz yaptırınız.