V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Dilatasyonlu Yapıların Statik Çizimi

Merhaba. Ben normalde dilatasyonlu yapılarda modelleri ayrı ayrı bitirip çizimleri aldıktan sonra autocad ortamında bu çizimleri birleştirip paftaya diziyorum. Sizlere sormak istediğim acaba bu işin idecad ortamında daha hızlı yöntemleri var mı yoksa herkes böyle mi yapıyor? Teşekkürler.

Merhabalar,
dilatasyonlu yapıları modellerken projedeki dilatasyonu (5 cm,10cm) vs. gösterdikten sonra programın dilatasyonu algılaması için yapmamız gereken başka birşey var mı ? Dilatasyonu algılayıp algılamadığını nerden anlıyoruz ? Bildiğim kadarıyla idecad dilatasyonları otomatik olarak algılıyor ama yine de sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Merhabalar,
dilatasyonlu yapıları modellerken projedeki dilatasyonu (5 cm,10cm) vs. gösterdikten sonra programın dilatasyonu algılaması için yapmamız gereken başka birşey var mı ? Dilatasyonu algılayıp algılamadığını nerden anlıyoruz ? Bildiğim kadarıyla idecad dilatasyonları otomatik olarak algılıyor ama yine de sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Sonlu elemanlar modelini kontrol et. Modal analize bak vs.

Merhabalar,
İdeCAD oluşturulan döşeme bütünlüğüne bağlı olarak dilatasyonları otomatik bulur.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri