V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

doğrusal performans analizi

merhabalar herkese iyi günler.doğrusal performans analizi sonucunda kontrollü hasar sağlanmakla birlikte %0 çıkan yerlerden emin olamadım karşılasılan bir durum mu ilginiz için tşk ederim.

prfmns.PNG

Olabilir bir sonuç. Bina bayağı sağlam gibi, tüm elemanlar sınırlı hasar bölgesinde, sadece kirişlerin %10.9'u belirgin hasar bölgesine geçmiş.
Ancak binadan beklentiniz bu kadar sağlam çıkması değil ise tanımlamalarınızı bir gözden geçirmenizde fayda var.

şu şekılde bina z+9nk hali hazırda yapı denetimle yapımı devam etmekte olan bir yapı,karot sonuçları bi katta kurtarmamış proje sınıfı c30,biz c20 ile ilgili katı performans analizine tabi tuttuk karot sonuçlarında c20 bölgesine karsılık geliyor.yapıda donatı korozyonu çarpanı ve yetersiz kenetlenme akma gerilmesi çarpanı oranları 1 ve 135 derecelik etriye sıklaştırmaları mevcut haliyle.o yüzden bu tür binlarda kontrollü hasar sağlaması zor görünmüyor gibi ama yine de kesin yaklaşmak istemedim bilmem siz ne düşürsünüz ama ilginiz için tşk ederim ayrıca

şu şekılde bina z+9nk hali hazırda yapı denetimle yapımı devam etmekte olan bir yapı,karot sonuçları bi katta kurtarmamış proje sınıfı c30,biz c20 ile ilgili katı performans analizine tabi tuttuk karot sonuçlarında c20 bölgesine karsılık geliyor.yapıda donatı korozyonu çarpanı ve yetersiz kenetlenme akma gerilmesi çarpanı oranları 1 ve 135 derecelik etriye sıklaştırmaları mevcut haliyle.o yüzden bu tür binlarda kontrollü hasar sağlaması zor görünmüyor gibi ama yine de kesin yaklaşmak istemedim bilmem siz ne düşürsünüz ama ilginiz için tşk ederim ayrıca
Gevrek eleman var mı peki ? Gevrek eleman ihtimali de yüksektir böyle yapılarda.

Ayrıca anlattığınız konu çok sık tekrar eden bir durum. Her kurtarmayan katta karot alıp performansa gitmek ne kadar doğru acaba bu konuda bakanlık bir yol çizmeli yapı denetimlere bence.

Geri