S serkan01 Yeni Üye Salı saat 04:17'de #1 donatı fazlılığını ve hataları gideremiyorum Ekli dosyalar 7 ekim.cde 7 ekim.cde 20.7 MB · Görüntüleme: 5
Yasin TEZEL Uzman Üye Salı saat 12:06'de #2 Perde orta bölgelerinde düşey donatı çapı Ø10 veya Ø12 çaplarının kullanımı seçilebilir. Bodrum perdelerinin üzerine kiriş tanımlamayınız. Yardım sayfalarını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Perde orta bölgelerinde düşey donatı çapı Ø10 veya Ø12 çaplarının kullanımı seçilebilir. Bodrum perdelerinin üzerine kiriş tanımlamayınız. Yardım sayfalarını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.