V11'i Online Satın Alın

donatı kalınlığı

Çizim almadan önce , ilgili çizim ayarları diyaloğunda fontları değiştirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• yz.jpg
    yz.jpg
    217.6 KB · Görüntüleme: 2,890
hocam benim bahsettiğim şey donatı yazısı değil donatının kendisini nasıl daha kalın yapabiliriz diğer çizgilere göre. sizin dediğinizi yapınca donatı yazısı değişiyor.

Çİzimleri oluştururken bunu otomatik yapamıyorsunuz , isterseniz çizimleri oluşturduktan sonra Donatı çizgisi katmanı haricinde diğer katmanları kapatın , sadece donatılar görülecek. çizimleri patlatın ve çizgi özelliklerine girin.
Çizgi kalınlığı bu diyalogtan değiştirilebilir. Çizgi kalınlığı sadece görseldir. Çıktılarda renge bağlı kalem kalınlıkları dikkate alınır.

Ekli dosyalar

• yz.jpg
    yz.jpg
    129.9 KB · Görüntüleme: 2,865
yılmaz polat:36loq70e' Alıntı:
bu şekilde donatının çizgi kalınlığını soruyorum.

Merhaba,

Sorunuzun amacı tam belli değil bu nedenle tahmin yürüterek yanıtlamaya çalışacağım:

1) Amacınız ekranda incelemekse;

Yasin Bey'in yazdığına ilaveten; hangi paftayı görmek istiyorsanız, o paftayı seçin. Proje/Çizdir menüsüden çizdirme bölümüne geçin. Kullandığınız renklere göre kalem kalınları ile kağıt boyutunu ayarlayın. Öngörüle düğmesine basın, her çizgi ayarladığınız kalınlıkta görünecektir.

2) Amacınız otokete kalem kalınlıklarını aktarmak ise aşağıdaki linki inceleyin:

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

3) Amacınız kağıda basarken kalem kalınlarını ayarlamak ise;

Ayarlar/Renk Kalem Kalınlıkları tıklayın. Sonra F1'e basıp konu hakkında yardım alın.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    78.9 KB · Görüntüleme: 2,861
Geri