M MERYEM34 Tanınmış Üye Pazartesi saat 17:35'de #1 merhabalar projemde donatı yetersiz diyor bazı kolonlarda donatıyı arttırınca aynı problemle karşılaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Ekli dosyalar atirus yanı.cde atirus yanı.cde 14 MB · Görüntüleme: 8
merhabalar projemde donatı yetersiz diyor bazı kolonlarda donatıyı arttırınca aynı problemle karşılaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
servany2 Etkin Üye Pazartesi saat 18:15'de #2 bu şekilde modellenen blokların devrilme moment kontrollerini ayrı ayrı yapmıyor diye biliyorum program
bu şekilde modellenen blokların devrilme moment kontrollerini ayrı ayrı yapmıyor diye biliyorum program
M MERYEM34 Tanınmış Üye Salı saat 09:30'de #3 servany2' Alıntı: bu şekilde modellenen blokların devrilme moment kontrollerini ayrı ayrı yapmıyor diye biliyorum program Genişletmek için tıkla ... peki nasıl bir çözüm yolu izlemem gerek
servany2' Alıntı: bu şekilde modellenen blokların devrilme moment kontrollerini ayrı ayrı yapmıyor diye biliyorum program Genişletmek için tıkla ... peki nasıl bir çözüm yolu izlemem gerek