M mustafaD Üye 9 Eki 2023 #1 Kaset döşeme bütün binada donatı yetersizliği hatası alıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz. İyi Günler Dilerim.
Kaset döşeme bütün binada donatı yetersizliği hatası alıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz. İyi Günler Dilerim.
Yasin TEZEL Uzman Üye 9 Eki 2023 #2 Tekrar analiz yapınız. Sorun düzelmez ise projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Tekrar analiz yapınız. Sorun düzelmez ise projenizi ekleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
M mustafaD Üye 9 Eki 2023 #3 Merhaba yasin bey, Proje gönderdim. Dediginiz şekilde yaptım hata düzelmedi. İyi Çalışmalar Ekli dosyalar proje.cde proje.cde 5.3 MB · Görüntüleme: 6
Yasin TEZEL Uzman Üye 9 Eki 2023 #4 Kullanıcı tanımlı olarak eklenen kombinasyonlarda hata yapılmış. Yükleme durumları boş. Bu kombinasyonları düzeltiniz. Sağdaki örnekteki gibi tanımlanabilir. ve Tekrar analiz yapınız
Kullanıcı tanımlı olarak eklenen kombinasyonlarda hata yapılmış. Yükleme durumları boş. Bu kombinasyonları düzeltiniz. Sağdaki örnekteki gibi tanımlanabilir. ve Tekrar analiz yapınız