V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Dongle kaybolursa ne olur ?

Merhaba,

Genel olarak benim iki sorum olacak basligin da belirtigi gibi,
1. Farz edelim ki dongle bi sekilde kayboldu veya calindi, bu durumda ne olur? Yeniden programi mi satin almamiz mi gerekiyor?

2. Baska bi konu acmam gerekiyor mu bilmiyorum ama, olusturdugum tunel kalip projesinde 3B penceresinde birkac perde farkli renkte boyali olarak cikiyor. Proje normal olarak cozuluyor, fakat sadece bunun bir hata belirtisi mi degil mi onu ogrenmek istiyorum.

Iyi Calismalar,

Merhaba,

yeni_kullanici":1zsyfrbk' Alıntı:
1. Farz edelim ki dongle bi sekilde kayboldu veya calindi, bu durumda ne olur? Yeniden programi mi satin almamiz mi gerekiyor?
Program kilidinin çalınması durumu polis tutağı ile belgendiğinde, kilit ücretinin ödenmesi suretiyle yeni bir kilit temin edilebilir. Kilidin kaybolması durumunda ise çoklu lisans anlaşması kapsamında %50 bedelle ikinci bir lisans alınabilmektedir. Daha detaylı bilgi için Bursa ofisimizi arayabilirsiniz.

yeni_kullanici":1zsyfrbk' Alıntı:
2. Baska bi konu acmam gerekiyor mu bilmiyorum ama, olusturdugum tunel kalip projesinde 3B penceresinde birkac perde farkli renkte boyali olarak cikiyor. Proje normal olarak cozuluyor, fakat sadece bunun bir hata belirtisi mi degil mi onu ogrenmek istiyorum.
Yazdığınız durum hata değildir. Kalınlığı farklı girilmiş paneller, 3B penceresinde farklı renklerde boyanmaktadır.

İyi çalışmalar

Tesekurler,

Birsey daha sormak istiyorum,

Genel olarak cok fazla kiris, panel ya da kolon objesi iceren bir projede, uc dugum noktalarinin ust uste cakismadigindan supheleniyorsak bunun kontrolunu nasil yapabiliriz? Obje secili iken bunu tutamaclardan anlayabilirmiyiz, yoksa bunu program otomatik bi sekilde hallediyor mu ? (Kullanici el kitabinda bahsettigi uzere rijit bir kol vasitasiyla v.b.)

yeni_kullanici":2l487t3z' Alıntı:
Tesekurler,

Birsey daha sormak istiyorum,

Genel olarak cok fazla kiris, panel ya da kolon objesi iceren bir projede, uc dugum noktalarinin ust uste cakismadigindan supheleniyorsak bunun kontrolunu nasil yapabiliriz? Obje secili iken bunu tutamaclardan anlayabilirmiyiz, yoksa bunu program otomatik bi sekilde hallediyor mu ? (Kullanici el kitabinda bahsettigi uzere rijit bir kol vasitasiyla v.b.)

Geometri kontrolünde kirişler için mesnetsiz elemanlar varsa listelenir. Kolon ve paneller için ise 3 boyulu çerçevede temel noktasına mesnet işareti konur. Kiriş-kolon, panel-kolon, panel-kiriş vb kesişimlerde düğüm noktası görünür. Rijit kollar yeşil çizgi şeklindedir. Genelde program birleşimleri hatasız yapar. Ancak yine de 3 boyutlu çerçevede düğüm noktalarını gözden geçirmek faydalıdır. Kat sayısı fazla ise kat kat bakmak, obje sayısı fazla ise belirli grup objeleri seçip, sadece seçilenlere bakmak mümkündür.

Geri