F fuatturan Üye 16 Eki 2012 #1 foruma dosyayı nasıl yükleyeceğim, yüklüyorum ama boyut büyük diyor nasıl küçülteceğim yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar
foruma dosyayı nasıl yükleyeceğim, yüklüyorum ama boyut büyük diyor nasıl küçülteceğim yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar
Hakan Şahin Administrator 16 Eki 2012 #2 Re: DOSYA GÖNDERME Programda "Sıkıştırarak kaydet" komutuyla kayıt yaparsanız projenizin boyutu daha da küçülecektir.
Re: DOSYA GÖNDERME Programda "Sıkıştırarak kaydet" komutuyla kayıt yaparsanız projenizin boyutu daha da küçülecektir.
Y YAŞAR YILMAZ Yeni Üye 2 Eki 2023 #3 Levent bey merhaba mimari zurunluktan PG4 NE YAPTIMSA SORUNU GİDEREMEDİM . Yardımcı olurmusunuz. kolay gelsin. Ekli dosyalar LEVENT BEYE GÖNDERİLEN.cde LEVENT BEYE GÖNDERİLEN.cde 19.4 MB · Görüntüleme: 1
Levent bey merhaba mimari zurunluktan PG4 NE YAPTIMSA SORUNU GİDEREMEDİM . Yardımcı olurmusunuz. kolay gelsin.
Yasin TEZEL Uzman Üye 2 Eki 2023 #4 Kapasite oranını sağlamayan perdelerin başlık bölgesi ve orta bölge donatılarını arttırarak kapasite oranlarını 1'in altına indirebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Kapasite oranını sağlamayan perdelerin başlık bölgesi ve orta bölge donatılarını arttırarak kapasite oranlarını 1'in altına indirebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.