V11'i Online Satın Alın

Dosya import sorunu

yunussacikk

Tanınmış Üye
Merhaba ekteki dosyayı bir türlü import edemedim.dosya 0,0 konumunda autocadde 100 kat küçültme işleminin yaptım.purge yaparak da temizledim fakat bir türlü
import edemedim.yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.teşekürler.

idecad 7.0.22 sürümünün kullanıyorum fakat import edemiyorum nedense siz hangi sürüm ile import ettiniz.

8.103 fakat 7.022 de de problem olmaz. bu hali ile indirirsen bilgisayarını kasar sana lazım olmayan çizimleri temizle kat planları ve kesit kalsın içindeki kütüp haneleride temizle başka bir isimle kayıt yap. birde autocad de çizim m cinsinden yapılmış onun için çizimin çok büyük gelir ekrana sığdırman lazım.

idecad 7 de import edemedim dosyayı saridurmus arkadaşımız idecad 8 de import ettiğini söylemişti.test amaçlı idecad 8 demo kurup denedim
import etti fakat 7 de olmuyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı aceba?

yunussacikk":wrtf8fbj' Alıntı:
idecad 7 de import edemedim dosyayı saridurmus arkadaşımız idecad 8 de import ettiğini söylemişti.test amaçlı idecad 8 demo kurup denedim
import etti fakat 7 de olmuyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı aceba?

Merhaba,

Dwg dosyasını autocad 2010 versiyon olarak kayıt ederseniz 7 versiyonuna import edebilirsiniz.

herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.2010 olarak deniycem olmazsa Durmuş bey ide dosyasını paylaşmış zaten teşekürler.kolay gelsin herkese.

Geri