Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Projenizde hazırlanmış çizim yok. Sanırım 3B Kat planlarından DWG export yapmak istiyorsunuz. Bu durumda bahsettiğiniz hata oluştu. İncelenmek üzere yazılım bölümüne ileteceğim.
Planda Araçlar menüsünde "'2B Çizim oluştur" komutunu kullanarak planı 2B çizim haline getirin. 2B çizimi export edin. DWG çizim oluşuyor. Şimdilik bunu önerebilirim.
bir de mesela kiriş detaylarını alacağım "tüm katlar" seçeneğini seçtiğim halde sadece bulunduğum katın kirişlerini veriyor bana ben de tek tek her kattan çizim alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim
bir de mesela kiriş detaylarını alacağım "tüm katlar" seçeneğini seçtiğim halde sadece bulunduğum katın kirişlerini veriyor bana ben de tek tek her kattan çizim alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim
Kiriş açılımları kat kat alınmaktadır. Kiriş çizim ayarları diyaloğunda "Benzer katlar" sekmesinde benzer kat durumu ayarlanırsa 2-3 katın detayı bir paftada alınabilir.
Çizimler alındıktan sonra kopyala yapıştır komutları kullanılarak paftalar birleştirilebilir.