V11'i Online Satın Alın

dwg export yapıyorum dosya içi boş çıkıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkrts88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkrts88

Tanınmış Üye
çıktı verirken bi hata veriyor ekledim dolsyayı

Ekli dosyalar

• screenshot.26.jpg
    screenshot.26.jpg
    25.2 KB · Görüntüleme: 4,089
Projenizde hazırlanmış çizim yok. Sanırım 3B Kat planlarından DWG export yapmak istiyorsunuz. Bu durumda bahsettiğiniz hata oluştu. İncelenmek üzere yazılım bölümüne ileteceğim.
Planda Araçlar menüsünde "'2B Çizim oluştur" komutunu kullanarak planı 2B çizim haline getirin. 2B çizimi export edin. DWG çizim oluşuyor. Şimdilik bunu önerebilirim.

hayır ben çizimi oluşturuyorum gözümle görüyorum sonra export dediğimde bazı katların dwg dosyasının içi boş çıkıyor

siteye upload ederken dosya boyutu küçük olsun diye proje içindeki dosyaları sildim sadece

bir de mesela kiriş detaylarını alacağım "tüm katlar" seçeneğini seçtiğim halde sadece bulunduğum katın kirişlerini veriyor bana ben de tek tek her kattan çizim alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim

Kolon/perde detayları, kalıp planı kiriş açılımları gibi 2B çizimleri oluşturup denedim 2B Çizim paftalarının exportunda herhangi bir sorun göremedim.

Export edemediğiniz çizimleri tekrar oluşturup, Hangi paftayı export edemediğinizi ve kullandığınız export ayarlarını yazarsanız test edebiliriz.

mkrts88":3le0kqg4' Alıntı:
bir de mesela kiriş detaylarını alacağım "tüm katlar" seçeneğini seçtiğim halde sadece bulunduğum katın kirişlerini veriyor bana ben de tek tek her kattan çizim alıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim

Kiriş açılımları kat kat alınmaktadır. Kiriş çizim ayarları diyaloğunda "Benzer katlar" sekmesinde benzer kat durumu ayarlanırsa 2-3 katın detayı bir paftada alınabilir.
Çizimler alındıktan sonra kopyala yapıştır komutları kullanılarak paftalar birleştirilebilir.

Geri