V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Dwg Layer Layer export etmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bartayd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bartayd

Tanınmış Üye
Sayın yönetici çizim bittikten sonra dwg ye dönüştürdüğümüzde Layer Layer değil de renk renk atıyor her Birimi ayrı bir Layer olarak kalem kalınlıkları bozulmadan export edebilir miyiz ayrıca iç ve dış Ölçüler export olurken patlıyor ve düzeltmeler de sıkıntılar çıkıyor ölçü çizgileri ni de patlamadan ve dwg ölçü çizimine uygun şekilde export etmemiz mümkün mü kolay gelsin gelsin

Projenizde çalışma yapmaya devam edecekseniz kat kat dwg export edin. Pafta oluşturup, dwg export edip üzerinde çalışma yapmayın. Pafta sadece çıktı almak içindir ve export ettiğinizde dwg dosyası ile ctb dosyası da oluşturulur. Bu iki dosyayı plotter ofise götürürseniz çıktınız kalem kalınlıkları ile çıkar.

ctb derken ben dosyayı export ettim kat kat sonra kat kat ctb dosyası da çıktı peki ben bunların hepsini tek sayfada birleştirdiğim zaman yani farklı bir outocad sayfasında birleştirip pafta oluşturduğumda ctb dosyası işe yarar mı yoksa onun için farklı bir şey mi yapmammız gerekir.

Evet ctb dosyası işe yarar, plotter ofise sonradan oluşturulan autocad dosyası ile hangi ctb dosyasını verirseniz, çıktıya o ctb dosyasının verileri girilerek kalem kalınlığı işlenir.

Geri