V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Eğik rampa temeli ve üst yapısı modelleme

Arkadaşlar,

İde'de eğimli bir rampayı modellemek mümkünmüdür. Eğiklikten kastım hem temeli yatayla belli bir açı yapacak hemde üst yapı döşemesi de aynı açıyla eğik olması durumu. BUrada tabi dikey taşıyıcı elemanlar kolon ve perdeler eğik olmayacak, bunu genel anlamıyla modellemek mümkünmüdür?

Şimdiden teşekürler,

yeni_kullanici":zzhg0sak' Alıntı:
Arkadaşlar,

İde'de eğimli bir rampayı modellemek mümkünmüdür. Eğiklikten kastım hem temeli yatayla belli bir açı yapacak hemde üst yapı döşemesi de aynı açıyla eğik olması durumu. BUrada tabi dikey taşıyıcı elemanlar kolon ve perdeler eğik olmayacak, bunu genel anlamıyla modellemek mümkünmüdür?

Şimdiden teşekürler,

Bahsettiğiniz böyle bir sistem midir? Sürekli temel kirişleri farklı kotlara oturabilir. Ama eğik sürekli temel kirişi ile eğimli radye yapılamıyor. Ama sanırım ekteki projedeki şekil işinizi görecektir. Gerisi dolgu vs işlemleri....

Ekli dosyalar

Tam olarak kast ettiğim bu değildi, temellerin de birbirine eğik radye ile bağlandığı durumu sormak istedim. Yani radye temeli de döşemelerdeki gibi eğik yapabiliyormuyuz?

yeni_kullanici":3tky15sg' Alıntı:
Tam olarak kast ettiğim bu değildi, temellerin de birbirine eğik radye ile bağlandığı durumu sormak istedim. Yani radye temeli de döşemelerdeki gibi eğik yapabiliyormuyuz?
Merhaba,
Radye temel eğik olarak modellenemiyor. Ancak kademeli olarak modelleyebilirsiniz.

Geri