H hasanmeydan Yeni Üye Pazar saat 14:17'de #1 İstinat projesi çiziyorum belediyeden kh ve kv değerlerini girmemi istediler bunu nereden girebilirim yardımcı olursanız sevinirim .
İstinat projesi çiziyorum belediyeden kh ve kv değerlerini girmemi istediler bunu nereden girebilirim yardımcı olursanız sevinirim .
Şükrü Şahin Kıdemli Üye Pazar saat 15:00'de #2 hasanmeydan' Alıntı: İstinat projesi çiziyorum belediyeden kh ve kv değerlerini girmemi istediler bunu nereden girebilirim yardımcı olursanız sevinirim . Genişletmek için tıkla ... Program yönetmelik çerçevesinde katsayıları otomatik hesaplıyor sizin bir şey girmenize gerek yok ki çıktı da yazıyor. Siz Sdsdeğerini ve R katsayısını gireceksiniz zemin parametreini gireceksiniz ilgili ekranda. Bilgi bankasında istinad duvarı ile ilgili bölümü incelemenizi öneririm. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Son düzenleme: Dün 01:03 da
hasanmeydan' Alıntı: İstinat projesi çiziyorum belediyeden kh ve kv değerlerini girmemi istediler bunu nereden girebilirim yardımcı olursanız sevinirim . Genişletmek için tıkla ... Program yönetmelik çerçevesinde katsayıları otomatik hesaplıyor sizin bir şey girmenize gerek yok ki çıktı da yazıyor. Siz Sdsdeğerini ve R katsayısını gireceksiniz zemin parametreini gireceksiniz ilgili ekranda. Bilgi bankasında istinad duvarı ile ilgili bölümü incelemenizi öneririm. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.