V11'i Online Satın Alın

Egik kolon ile ilgili yardima ihtiyacim var

GÖNDERDİĞİM MODEL TAM OLARAK BİTMEDİ ÜZERİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM . BU MODELDE EĞİK KOLON DİK KOLON ZEMİN KATTA ÇAKIŞIYOR. AŞAĞIDAN GELEN EĞİK KOLON YUKARI DÜZ OLARAK SÜREKLİLİK GÖSTERİYOR. AŞAĞIDAN GELEN DİK KOLON YUKARI EĞİK İLE SÜREKLİ GÖRÜNÜYORÇ 3 B DE ZEMİN KAT TABANIINDA KOLONLAR ALT MESNETSİZ GÖRÜNÜYOR. İLGİNEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.

Ekli dosyalar

lütfen acil ... proje ile ilgili bir sunum yapmam lazım ve şu an eğik kolon için kesin bişey söyleyememek gibi bir sorunla karşı karşıyayım...

manyaksel":2hpwdy4h' Alıntı:
GÖNDERDİĞİM MODEL TAM OLARAK BİTMEDİ ÜZERİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM . BU MODELDE EĞİK KOLON DİK KOLON ZEMİN KATTA ÇAKIŞIYOR. AŞAĞIDAN GELEN EĞİK KOLON YUKARI DÜZ OLARAK SÜREKLİLİK GÖSTERİYOR. AŞAĞIDAN GELEN DİK KOLON YUKARI EĞİK İLE SÜREKLİ GÖRÜNÜYORÇ 3 B DE ZEMİN KAT TABANIINDA KOLONLAR ALT MESNETSİZ GÖRÜNÜYOR. İLGİNEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.

Merhaba,

İkisi eğik 4 kolonun doğru birleşmesi için zemin katta L aksı üzerinde bulunan kolonların düğüm noktasının yerini değiştirmek gerekiyor. Ekte bu hususa göre düzenlenmiş modeli bulabilirsiniz.

Not: Proje ver 7.022'da yapılmıştır.

Ekli dosyalar

manyaksel":1fojv00b' Alıntı:
GÖNDERDİĞİM MODEL TAM OLARAK BİTMEDİ ÜZERİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM . BU MODELDE EĞİK KOLON DİK KOLON ZEMİN KATTA ÇAKIŞIYOR. AŞAĞIDAN GELEN EĞİK KOLON YUKARI DÜZ OLARAK SÜREKLİLİK GÖSTERİYOR. AŞAĞIDAN GELEN DİK KOLON YUKARI EĞİK İLE SÜREKLİ GÖRÜNÜYORÇ 3 B DE ZEMİN KAT TABANIINDA KOLONLAR ALT MESNETSİZ GÖRÜNÜYOR. İLGİNEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM

Alternatif çözüm olarak, kolon düğüm noktalarının birbirleriyle denk gelebilmesi için, zemin katta L aksı üzerinde bulunan kolonların kotuna 0.01 değerini giriniz. Düzenlenmiş proje ektedir.

Ekli dosyalar

Geri