V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

ESKI PROJEYI ACARKEN HATA OLUSUMU

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dester
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dester

Üye
5 versiyonunda cizdiğim projeleri açıp bazı hesapları kontrol etmek isedim fakat katlar arası geçiş yaptığıımda bellek read olmadı hatası verıyor. hemde farklı farklı projelerde. eger sorun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.proje ektedir.
 
Projenize baktım, herhangi bir sorun oluşmuyor.

Bazı ekran kartları için programda Genel ayarlarda bulunan 3Boyutlu çizim modunu kapatmak gerekebiliyor. Kapatıp tekrar dener misiniz?



İyi çalışmalar
 
Merhabalar sayın dester,

Projenizi indirdim, son versiyonda açmaya çalışdım,dedğiniz gibi bende de açar açmaz proğramı kapatıyor..Çare olarak, farklı kaydet yaptım,üç boyuta yönelmeden projenizde geometri kontrolu yaptım ..

Geometri kontrolünde 226 adet hata verdi..Bence projenizdeki geometri hataları yüzünden kapanma oluyor..Geometri kontrolü yapın projenizde,hataları ayıklayın..
 
benimde bir 5 ver de yaptığım projeyi açamadım. yardımcı olurmusunuz. dosyayı açamadıgım için sıkıstırılmıs vaziyette gönderdim.
 
Projeniz 6.0051'de açılıyor. 6.0051'de kayıt edip, cde olarak buraya ekliyorum. Tekrar dener misiniz?

İyi çalışmalar
 
hakan bey ,
bendeki 6.0051 ama ekteki yere geliyor ve kapanıyor. genel ayarlardan 3 boyutlu çizim modunu kapattım ama yine açamadım.
 
Telefonla konuştuğumuz gibi Serdar ambalaj_tam_ekran.cde açıldı. Bu şekilde çalışmanıza devam edebilirsiniz.

Ayrıca notebooktaki asus x1700 ekran kartının sürücüsünü asus.com'dan güncelleyerek denemenizi öneririm.

İyi çalışmalar
 
ben de 6.0051 demo var bu projeleri açıyorum da perspektif penceresi üzerinden interaktif kamera seçeneği ile incelemek istediğimde tel çerçeve haline geliyor. bunun bi ayarı var mı? katı halde inceleyemiyorum interaktif kamerayla bina içerinde gezmek istediğimde hemen tel çerçeve halini alıyor

teşekkürler
 
Geri
Üst