V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Export dwg yapınca eski sonuçları dwg çıkartıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hk42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hk42

Üye
Merhabalar idecad statik de bir betonarme yapının kalıp planı , kiriş açılımı vb sonuçlarını aldıktan sonra bir değişiklik yapıyorum donatı cinsleri ve miktarlarını değiştriyorum. direkt export dwg deyip çıktı alınca değişiklik yapmamışım gibi eski sonuçları dwg çıkartıyor. Bunun çözümü için her seferinde tek tek betonarme - kısmından kalıp planı, kiriş açılımı gibi kısımları tek tek açmam mı gerekiyor ?

Evet, aldığınız kalıp planları, kiriş açılımları vs alındığı andaki durumu gösterir. dwg export yapınca da o hali export olur. Tasarımda/donatılarda bir değişiklik olunca yeni duruma göre tekrar almanız gerekir.

Tekrar export yapmadan önce her seferinde açılımları tek tek almam lazım doğru mu anladım hocam şu aşağıdaki kısımdan

Ekli dosyalar

• xxx.png
    xxx.png
    69.7 KB · Görüntüleme: 1
Merhabalar idecad statik de bir betonarme yapının kalıp planı , kiriş açılımı vb sonuçlarını aldıktan sonra bir değişiklik yapıyorum donatı cinsleri ve miktarlarını değiştriyorum. direkt export dwg deyip çıktı alınca değişiklik yapmamışım gibi eski sonuçları dwg çıkartıyor. Bunun çözümü için her seferinde tek tek betonarme - kısmından kalıp planı, kiriş açılımı gibi kısımları tek tek açmam mı gerekiyor ?
Merhaba,
Projenizde taşıyıcı sistem elemanlarında, analiz sonuçları ve buna bağlı olarak donatılar değişiyorsa, değişikliklerin çizimleri yansıması için çizimlerin tekrar oluşturulması gerekir.

Geri