V11'i Online Satın Alın

Export seçenekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HUS71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HUS71

Yeni Üye
Ofisimizde İDE8 kullanıyoruz. Pafta export ederken EXPORT SEÇENEKLERİ diye bir sayfa açılıyor. Bana biraz kullanışsız ve zaman kaybı gibi geldi. Eski versiyonda KALIP B veya KOLON Z yazıp istediğim şekilde export ederken, şimdi bir sürü teferruatla uğraşıyorum. Bu bence seçenekli olmalı isteyen eski versiyon gibi, isteyen yeni versiyon gibi kullanmalı. Paftaların hepsini göndermek isteyen için yeni versiyon pratik olabilir. Yoksa bunun bir ayarı varda ben mi bulamadım bilemiyorum.
Teşekkürler...

Merhaba,

dwg/dxf aktarma seçenekleri 7 versiyonunda kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda daha fazla olanak sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. 8 versiyonunda 7'e göre,

1.) İstenilen kat veya katlar seçilerek aynı dosyaya tek seferde aktarma yapabilirsiniz. Daha öncesinde her kat için ayrı ayrı eksport edip, eksport edilen platformda kendiniz birleştirmek zorundaydınız.

2.) Çizgiler siyah olarak aktarılabilmektedir.

3.) Çizim birimi seçeneği ile çizimi ölçekli gönderebilirsiniz. Daha öncesinde çizimi ne birimde çizdiyseniz o birimde aktarabiliyordunuz.

Bu üç seçenek dışında diğer seçenekler 7 ile aynıdır.

Yaptığımız çalışmaların, ihtiyacınız hissettiğinizde size daha fazla olanak tanıdığını anımsatmak isteriz.

Bunun dışında dwg/dxf aktarma olanağı olarak 7'de yaptığınız ama 8'de yapamadığınız hususlar varsa burada mutlaka belirtiniz.

İlave olarak sadece aktif katın eksport edilmesi seçeneği notlarımız arasında bulunmaktadır.

İyi çalışmalar

Geri