V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

GÜNCELLEME..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuğra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuğra

Üye
KOLAY GELSIN MERAK ETTİGİM BİR KONU VAR NEDEN ÇELİK İLE ALAKALI BİR GÜNCELLEME BİR YENİLEME OLMUYOR.BİRLEŞİMLER YETERSİZ KALIYOR.BİRLEŞİM HESAPLARI YETERSİZ KALIYOR.ÇELİK PROJELERDE ÇOGU YERDE YETERSIZ KALIYORUZ.BUNA NE ZAMAN BİR ÇÖZÜM GETİRİRSİNİZ ACABA? HER GÜNCELLEMEDE BEKLIYORUM AMA BAZI ŞEYLER BAŞINDAN BERİ DEGİŞMEDİ...

Yeni yönetmelikten sonra çelik bölümüne verilen ağırlık azaldı. Betonarme ile alakalı konuların çoğu halledildi. Bence önümüzdeki sen çelik üzerine ağırlık verilecektir. Birleşimlerin çeşitliliğinin artması ve daha çok hesap yapılabilen birleşim olmasını isterim ama çelikte de bu işi yapmak sanırım kolay değil.

Modelleme anlamında talep ettiğiniz, sık kullandığınız ama programda olmayan birleşimler var ise lütfen bu birleşimlerin bir çizimi veya bir ekran görüntüsünü paylaşınız. Talep listesine eklenmeleri gerekir.
Hesabı yapılan birleşim listesinde ana sürümlerde gelişmeler oldu, kayma birleşimlerinden ekleme yapılanlar mevcuttur. Moment aktaranlar için ise birleşimin simetrik olmaması durumunda, deprem yükleri altında tasarlanamayacağı için konu daha yavaş ilerlemektedir.
Sorun yaşadığınız noktaları sorun yaşarken lütfen portal üzerinden bize bildiriniz, bildirilen ve çözülen sorunlarınız olduğunda sizde portal üzerinden görebilirsiniz.

Modelleme anlamında talep ettiğiniz, sık kullandığınız ama programda olmayan birleşimler var ise lütfen bu birleşimlerin bir çizimi veya bir ekran görüntüsünü paylaşınız. Talep listesine eklenmeleri gerekir.
Hesabı yapılan birleşim listesinde ana sürümlerde gelişmeler oldu, kayma birleşimlerinden ekleme yapılanlar mevcuttur. Moment aktaranlar için ise birleşimin simetrik olmaması durumunda, deprem yükleri altında tasarlanamayacağı için konu daha yavaş ilerlemektedir.
Sorun yaşadığınız noktaları sorun yaşarken lütfen portal üzerinden bize bildiriniz, bildirilen ve çözülen sorunlarınız olduğunda sizde portal üzerinden görebilirsiniz.
Merhaba Nurgül Hanım. Ben portal üzerinden diğer yazılımın birleşimlerini paylaşmıştım. Siz dikkate alınacağını bildirmiştiniz. Benim ekstra bir notum yok.

GENEL ANLAMDA ÇELİK BÖLÜMÜ YETERSİZ İLGİLENİLMESİNİ SİZDEN RİCA EDİYORUZ.TEMSİLCİLERİMİZE İLETİYORUZ AMA HERHANGİ BİR SONUC ALAMADIK.BETONARME KADAR ÇELİK İLEDE PROJELERIMIZ OLUYOR.YAPIYORUZ.SU DÖNEMDE ÇELİK İLE İŞERİMİZ DAHA FAZLA VE İHTİYAC DURUMUNDA LÜTFEN GEREĞİNİ YAPINIZ.

Geri