O osmannuricetin Yeni Üye Bugün 13:45 #1 projemdeki göreli kat ötelemesi ve kesme hatalarını ne yaptıysam gideremedim. yardım ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler Ekli dosyalar proje.cde proje.cde 15.6 MB · Görüntüleme: 2
projemdeki göreli kat ötelemesi ve kesme hatalarını ne yaptıysam gideremedim. yardım ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Bugün 15:47 #2 osmannuricetin' Alıntı: projemdeki göreli kat ötelemesi ve kesme hatalarını ne yaptıysam gideremedim. yardım ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --merdivenler mesnetlenmemiş, --kısa kolonlar oluşmuş modellemenizi gözden geçiriniz, --p39 perdesinin boyunu katlarda 50 cm artırabilirsiniz,
osmannuricetin' Alıntı: projemdeki göreli kat ötelemesi ve kesme hatalarını ne yaptıysam gideremedim. yardım ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --merdivenler mesnetlenmemiş, --kısa kolonlar oluşmuş modellemenizi gözden geçiriniz, --p39 perdesinin boyunu katlarda 50 cm artırabilirsiniz,