F fatmasolmaz Üye 14 Nis 2022 #1 zemin sınıfı ZE bir türlü göreli kat ötelemesi sorununu ve radye temel donatı yetersizliği sorununu çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Ekli dosyalar abdullah dizman.cde abdullah dizman.cde 3.1 MB · Görüntüleme: 18
zemin sınıfı ZE bir türlü göreli kat ötelemesi sorununu ve radye temel donatı yetersizliği sorununu çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 14 Nis 2022 #2 fatmasolmaz' Alıntı: zemin sınıfı ZE bir türlü göreli kat ötelemesi sorununu ve radye temel donatı yetersizliği sorununu çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... öneri proje ekte. Ekli dosyalar UNVER.cde UNVER.cde 306.4 KB · Görüntüleme: 26
fatmasolmaz' Alıntı: zemin sınıfı ZE bir türlü göreli kat ötelemesi sorununu ve radye temel donatı yetersizliği sorununu çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... öneri proje ekte.
F fatmasolmaz Üye 14 Nis 2022 #3 T Ünver ÖZCAN' Alıntı: öneri proje ekte. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Donatı yetersiz hatasını nasıl çözeceğim
T Ünver ÖZCAN' Alıntı: öneri proje ekte. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Donatı yetersiz hatasını nasıl çözeceğim
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 14 Nis 2022 #4 fatmasolmaz' Alıntı: teşekkür ederim Donatı yetersiz hatasını nasıl çözeceğim Genişletmek için tıkla ... hesap yaptırdıktan sonra radye temelde ilave donatı aralıklarını 5 cm kadar indirip sabitleyebilirsiniz.
fatmasolmaz' Alıntı: teşekkür ederim Donatı yetersiz hatasını nasıl çözeceğim Genişletmek için tıkla ... hesap yaptırdıktan sonra radye temelde ilave donatı aralıklarını 5 cm kadar indirip sabitleyebilirsiniz.