V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Göreli kat ötelemesi sorunu nasıl aşılır

göreli kat ötelemesi sorununu aşamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
önerilerim;
--perdeleri grup perde yapınız,
--1. kattan itibaren bina sol yanında ve o aksında mimari projeden dolayı kirişler kaldırılmış, alt katlardaki gibi kiriş koymanızı öneririm, bu kirişleri ilave etmezseniz kötü bir modelleme olur, binayı hiç yapmayın daha iyi, kirişlerin yerine modellediğiniz bant kirişler modellemeye katılmaz dolaysıyla işe yaramazlar,
--kirişlerin ilavesi ile kurtarmazsa, her iki yönde uygun yerlere perde ilavesi yapmalısınız,
--kirişlerin çoğunda ve perdelerde kapasitenin üzerine çıkılmış fiber donatı işaretleyerek çözüm yapınız,
--s24 kolonundaki gibi ani kesit değişimi yapmasanız iyi olur,

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkür ederim peki perde grubu yapdığımda kapasite oranı aşıyor hatası alıyorum (fiber donatı perdelerde aktif olduğu halde) onu nasıl giderebilirim, o kirişleri bende modellemek istiyorum ama istenmiyor sağlıklı bir tasarım için başka bir çözüm yolu var mıdır? Birde fiber donatı perdelerde seçilmişti kirişlerde seçilmemişti seçildiği halde perdelerde kapasite oranı artıyor perdelerde,kirişlerde ise fiber donatı işaretlediğimde hatalar artıyor nasıl bir çözüm yolu olabilir

Son düzenleme:
önerilerim;
--perdeleri grup perde yapınız,
--1. kattan itibaren bina sol yanında ve o aksında mimari projeden dolayı kirişler kaldırılmış, alt katlardaki gibi kiriş koymanızı öneririm, bu kirişleri ilave etmezseniz kötü bir modelleme olur, binayı hiç yapmayın daha iyi, kirişlerin yerine modellediğiniz bant kirişler modellemeye katılmaz dolaysıyla işe yaramazlar,
--kirişlerin ilavesi ile kurtarmazsa, her iki yönde uygun yerlere perde ilavesi yapmalısınız,
--kirişlerin çoğunda ve perdelerde kapasitenin üzerine çıkılmış fiber donatı işaretleyerek çözüm yapınız,
--s24 kolonundaki gibi ani kesit değişimi yapmasanız iyi olur,
Merhaba Ünver bey projemde zemin değerleri çok düşük olduğu için göreli kat ötelemesi sorununu aşamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Geri