S sans10se Etkin Üye 22 Mar 2024 #1 Merhabalar, sanırım betonarme tasarımını değiştirmem gerekiyor. Önerilerinizi de bekliyorum. Ekli dosyalar bina.cde bina.cde 6.2 MB · Görüntüleme: 12
Şükrü Şahin Kıdemli Üye 23 Mar 2024 #2 sans10se' Alıntı: Merhabalar, sanırım betonarme tasarımını değiştirmem gerekiyor. Önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bilgi bankasındaki ilgili başlıklar size yardımcı olabilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
sans10se' Alıntı: Merhabalar, sanırım betonarme tasarımını değiştirmem gerekiyor. Önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bilgi bankasındaki ilgili başlıklar size yardımcı olabilir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
S sayim2828 Tanınmış Üye 24 Mar 2024 #3 sans10se' Alıntı: Merhabalar, sanırım betonarme tasarımını değiştirmem gerekiyor. Önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Göreli kat öteleme .Ekli dosya Ekli dosyalar KAT ÖTELEME.cde KAT ÖTELEME.cde 6.4 MB · Görüntüleme: 1
sans10se' Alıntı: Merhabalar, sanırım betonarme tasarımını değiştirmem gerekiyor. Önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Göreli kat öteleme .Ekli dosya
S sayim2828 Tanınmış Üye 24 Mar 2024 #4 sans10se' Alıntı: Merhabalar, sanırım betonarme tasarımını değiştirmem gerekiyor. Önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Göreli kat öreleme -zemin taşıma gücü. Ekli dosyalar KAT ÖTELEME.cde KAT ÖTELEME.cde 6.4 MB · Görüntüleme: 8
sans10se' Alıntı: Merhabalar, sanırım betonarme tasarımını değiştirmem gerekiyor. Önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Göreli kat öreleme -zemin taşıma gücü.
S sans10se Etkin Üye 24 Mar 2024 #5 Ben bu şekilde yaptım Ekli dosyalar bina1.cde bina1.cde 3.8 MB · Görüntüleme: 3