S sans10se Üye 7 Mar 2024 #1 Merhabalar, göreli kat ötelemesi hatası alıyorum. Zemin sınıfı ZE mimari üzerinde de çok oynayamıyorum. Çözüm için tavsiyeniz var mı acaba? Ekli dosyalar barbaros.cde barbaros.cde 5.3 MB · Görüntüleme: 9
Merhabalar, göreli kat ötelemesi hatası alıyorum. Zemin sınıfı ZE mimari üzerinde de çok oynayamıyorum. Çözüm için tavsiyeniz var mı acaba?
S sayim2828 Tanınmış Üye 8 Mar 2024 #2 sans10se' Alıntı: Merhabalar, göreli kat ötelemesi hatası alıyorum. Zemin sınıfı ZE mimari üzerinde de çok oynayamıyorum. Çözüm için tavsiyeniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... EKLİ (çözümlü dosya) . Bakınız zemin kat dosyası. Ekli dosyalar GÖRELİ KAT..cde GÖRELİ KAT..cde 4 MB · Görüntüleme: 4
sans10se' Alıntı: Merhabalar, göreli kat ötelemesi hatası alıyorum. Zemin sınıfı ZE mimari üzerinde de çok oynayamıyorum. Çözüm için tavsiyeniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... EKLİ (çözümlü dosya) . Bakınız zemin kat dosyası.
S sans10se Üye 8 Mar 2024 #3 Merdivenin yanına perde koyduğunuz yerden bina girişi var, maalesef oraya perde koyamıyorum
S sans10se Üye 8 Mar 2024 #4 Ben bir kaç değişiklik yaptım Ekli dosyalar bina 1.cde bina 1.cde 4.9 MB · Görüntüleme: 6
M Muzaffer Üye 8 Mar 2024 #5 Kolonlarınızda çoklu etriye dizaynı seçilmiş uygulama açısından sıkıntı olabilir. Ekli dosyalar göreli kat ötelemesi.cde göreli kat ötelemesi.cde 3 MB · Görüntüleme: 3