Fiyat listeleri 10 Ocak 2025 tarihine kadar geçerlidir.

V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Görseldeki merdiven detayı

sefa Bozdağ

Yeni Üye
Merhaba
Ekte resimde görülene benzer bir merdiven projelendirmek istiyorum. idecad de merdiveni modellediğimde aldığım çizim yerinde uygulamada sorun olacak gibi
elinde uygulama kullanabileceğim merdiven detay olan bir arkadaşım detay paylaşırsa çok sevinirim
Herkese iyi çalışmalar dilerim

Ekli dosyalar

• merdiven 2.png
    merdiven 2.png
    226.3 KB · Görüntüleme: 60
  • merdiven1.png
    merdiven1.png
    140.4 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba
Ekte resimde görülene benzer bir merdiven projelendirmek istiyorum. idecad de merdiveni modellediğimde aldığım çizim yerinde uygulamada sorun olacak gibi
elinde uygulama kullanabileceğim merdiven detay olan bir arkadaşım detay paylaşırsa çok sevinirim
Herkese iyi çalışmalar dilerim
ne gibi bir sorun olacak?

Katlanmış plak olarak tanımladığınız etriyeli tip merdivenlerin çizimleri otomatik olarak verilmemektedir.

Katlanmış plak olarak tanımladığınız etriyeli tip merdivenlerin çizimleri otomatik olarak verilmemektedir.
Merhaba. Ben eskiden yapı denetimde çalışırken oradaki meslektaş abim bana bu etriyeye inşaat dilinde "tabanca etriyesi" dediğini hatırlarım.

@sefa Bozdağ Bu merdivenin altında plak olmadığı için taşıyıcılığını nasıl olduğunu anlamadım. Belki vardır. Hesabı mutlaka yapılmalıdır.

basamaktaki etriyeler bir düşeyde bir yatayda birbirine geçmeli olacak şekilde devam edecek şekilde olması lazım diye hatırlıyorum
Sadık Köseoğlu nun, merdivenlerle ilgili kitabı var, orada hemen hemen her tür merdiven çözüm ve detayı var.

Bulamazsanız İkinci el:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri