V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Güclendirme projesinde kontrollü hasarı alamıyorum

ndll

Üye
Eklediğim datada daha önce yaptıgımız bi guclendirme projesi yapıda hasar olmamasına c25 beton olmasına ragmen cok guclendirme perdesi ekleyip kurtarmıstık yapı suan bitti santiyede uygulama nedeniyle yapılan degişiklikleri isledim ama kontrollü hasarı alamıyorum suan uygulandıgı icinde degişiklik yapamıyorum ama suan asla kontrollü hasarı alamıyorum yardımcı olabilecek kimse var mı acaba

Ekli dosyalar

Eklediğim datada daha önce yaptıgımız bi guclendirme projesi yapıda hasar olmamasına c25 beton olmasına ragmen cok guclendirme perdesi ekleyip kurtarmıstık yapı suan bitti santiyede uygulama nedeniyle yapılan degişiklikleri isledim ama kontrollü hasarı alamıyorum suan uygulandıgı icinde degişiklik yapamıyorum ama suan asla kontrollü hasarı alamıyorum yardımcı olabilecek kimse var mı acaba

Daha önce yaptığınız güçlendirme projesini gönderebilir misiniz? Hangi durumda kontrollü hasar çıkıyordu? Hangi performans analizini kullanmıştınız? Bu konuyu biraz daha açarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Ek olarak,
kat genel ayarlarında 1.Bodrum katta rijit bodrum seçeneği işaretlenmiş. Ancak bu sistemde rijit bodrum katı oluşturacak bodrum perdeleri mevcut değil. Bu sebeple 1.bodrum kattaki rijit bodrum işaretini kaldırınız.

Saygılarımla...

Geri