Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 31 Ocak 2023 #1 Geometri hataları, perde kesme güvenliği hataları, perde donatı yetersiz hataları alıyorum. Proje hakkında yorum yapabilir misiniz? Ekli dosyalar proje 126.cde proje 126.cde 7 MB · Görüntüleme: 15
Geometri hataları, perde kesme güvenliği hataları, perde donatı yetersiz hataları alıyorum. Proje hakkında yorum yapabilir misiniz?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 1 Şub 2023 #2 ridvannturann' Alıntı: Geometri hataları, perde kesme güvenliği hataları, perde donatı yetersiz hataları alıyorum. Proje hakkında yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Önerilerim; --Geometri hataları ihmal edilebilir, --perde donatısı artırıldı, --merdiven altına su basman perdesi konuldu, --zemin katta s13-s7 kolonları büyütülüp zımbalama donatısı koyuldu. Öneri proje ekte. Ekli dosyalar UO proje 126.cde UO proje 126.cde 893.1 KB · Görüntüleme: 13
ridvannturann' Alıntı: Geometri hataları, perde kesme güvenliği hataları, perde donatı yetersiz hataları alıyorum. Proje hakkında yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Önerilerim; --Geometri hataları ihmal edilebilir, --perde donatısı artırıldı, --merdiven altına su basman perdesi konuldu, --zemin katta s13-s7 kolonları büyütülüp zımbalama donatısı koyuldu. Öneri proje ekte.
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 1 Şub 2023 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: Önerilerim; --Geometri hataları ihmal edilebilir, --perde donatısı artırıldı, --merdiven altına su basman perdesi konuldu, --zemin katta s13-s7 kolonları büyütülüp zımbalama donatısı koyuldu. Öneri proje ekte. Ekli dosyayı görüntüle 31106 Genişletmek için tıkla ... zımbalama donatısı eklemeden çözüme ulaşmak istiyorum hocam. önerileriniz için teşekkürler.
Ünver ÖZCAN' Alıntı: Önerilerim; --Geometri hataları ihmal edilebilir, --perde donatısı artırıldı, --merdiven altına su basman perdesi konuldu, --zemin katta s13-s7 kolonları büyütülüp zımbalama donatısı koyuldu. Öneri proje ekte. Ekli dosyayı görüntüle 31106 Genişletmek için tıkla ... zımbalama donatısı eklemeden çözüme ulaşmak istiyorum hocam. önerileriniz için teşekkürler.