V11'i Online Satın Alın

Guseli kiriş (Değişken kesitli kiriş) Tasarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 201968
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

201968

Etkin Üye
Sayın idecad yetkilileri öncelikle programdan çok memnunum ve devamlı güncelleme yaparak sorunları gideriyorsunuz. Sorduğumuz sorulara çok kısa sürede dönüş yapıyorsunuz bu açıdan da ide kullandığım için mutluyum. Ama bir kaç eksik olan nokta var ve ben bunlardan bir tanesini dile getirmek istiyorum. Gerek mimari koşullar gerek günümüz koşulları özellikle balkon boyutları büyümekte (konsol boyu 2-2.5 m balkonlar tercih edilmekte) bizde bunların taşıyıcı sistemlerini tasarlamaktayız. Artık bu noktada guseli kiriş (değişken kesitli kiriş) kirişler kullanmaktayız hem mimari açıdan hem müşteri isteği üzerine ve statik açıdan guseli kiriş tasarımı önemli bir noktaya gelmekte özellikle kendi açımdan bahsedersem her 3 projenin en az 1 inde guseli kiriş tasarımı yapmaktayım bu konu hakkında daha önce nasıl yapacağımı sorduğumda parçalı kiriş yaparak bir tasarım yapmamı önermiştiniz bu şekilde yapıyorum ama uğraştırıcı oluyor ve güvenli sonuçlar verip vermediği konusunda soru işaretleri taşımaktayım. Burada demek istediğim sizden guseli kiriş tasarımı için hem bir talepte bulunmak hem de eğer planlarınız arasında varsa bunu ne zaman programda kullanmaya başlayacağımızı öğrenmek. Bu konu hakkındaki geri dönüşünüzü bekliyorum.
Teşekkür ederim

Geri