E Eralp Özer Üye Bugün 10:32 #1 Eklediğim 2 dosyada işaretlediğim kapalı çıkmalardan hangisi daha doğru ve güvenli olmuş oluyor? Kıymetli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Ekli dosyalar A_2.cde A_2.cde 7.8 MB · Görüntüleme: 6 A_1.cde A_1.cde 7.8 MB · Görüntüleme: 6
Eklediğim 2 dosyada işaretlediğim kapalı çıkmalardan hangisi daha doğru ve güvenli olmuş oluyor? Kıymetli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Bugün 12:56 #2 Eralp Özer' Alıntı: Eklediğim 2 dosyada işaretlediğim kapalı çıkmalardan hangisi daha doğru ve güvenli olmuş oluyor? Kıymetli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --ben olsam aşağıdakini tercih ederdim, (imalatta konsol kirişin üst donatıları dikkatli yapılmalı) Ayrıca; --geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz, --a3 düzensizliğini işaretleyip hesap yaptırınız. --taşıyıcı sistem davranış katsayılarını düzeltiniz, (her iki yön a15 olacak) --tek başına grup perdesi olamaz, kaldırınız, (p106) --sağ yandaki radye temelleri silip hesap yaptırınız, --perde yatay toprak yüklerini giriniz,
Eralp Özer' Alıntı: Eklediğim 2 dosyada işaretlediğim kapalı çıkmalardan hangisi daha doğru ve güvenli olmuş oluyor? Kıymetli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --ben olsam aşağıdakini tercih ederdim, (imalatta konsol kirişin üst donatıları dikkatli yapılmalı) Ayrıca; --geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz, --a3 düzensizliğini işaretleyip hesap yaptırınız. --taşıyıcı sistem davranış katsayılarını düzeltiniz, (her iki yön a15 olacak) --tek başına grup perdesi olamaz, kaldırınız, (p106) --sağ yandaki radye temelleri silip hesap yaptırınız, --perde yatay toprak yüklerini giriniz,