V11'i Online Satın Alın

Hasp key not found h0007 ( hata )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omerckr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omerckr

Yeni Üye
arkadaslar ideCAD stattik 6.0. yukledım idecad.com dan
hasp key not found h0007 bu hatayı verıyo cozumu bılen varsa bana yardım edebılılrmı ACİL
sımdıden tesekkurler

arkadaslar yazmayı unuttum ısletım sıstemım vısta ....
programıda ıdecad kendı stesınden ındırdım ideCAD Statik 6 (Ver 6.0055) ıstedıgı key ne anlamadım .....

omerckr":c9xo3x7d' Alıntı:
hasp key not found h0007 bu hatayı verıyo cozumu bılen varsa bana yardım edebılılrmı ACİL
sımdıden tesekkurler

Merhaba

Hatanın sebebi kilit problemi. Lisanslı kullanıcımız değilseniz veya Halen 5 versiyondan 6 versiyona upgrade yapmadıysanız, elinizdeki kilitle 6 versiyonu çalıştıramazsınız.

ideCAD Statik 6 lisanslı kullanıcımızsanız
Kilit le ilgili yazılımsal bir problem oluşmuş olabilir aşağıdaki dosyayı indirerek kurmanız gerekmektedir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

İyi çalışmalar.

Sn.ömerckr,
lisanslı ideCAD kullanıcısı değilseniz demo sürümümüzü indirip kullanabilirsiniz. Demoda kat,obje, süre kısıtlaması olmaksızın programın tüm olanaklarını kullanabilir (çıktı hariç) ve demo formatında kayıt yapabilirsiniz.

omerckr":xvgcpuks' Alıntı:
sımdıden tesekkurler

Lisanslı kullanıcımızsanız bu hata ile karşılaşmanız üç nedenle olabilir:

1- Programı yanlış kilit ile çalıştırılıyor olabilirsiniz. 5 kilidi 6 versiyonunu açmaz ve ya buna benzer bir durum olabilir.
6 versiyon, 6 versiyon kilidi gerektirir.

2-Kilit bozulmuş olabilir.
Kilit ışığının yanıp yanmadığına bakın. Kilidin kontrol edilmesi için onu, ideYAPI Bursa ofisine gönderebilirsiniz.

3- Kilite ait özel yazılım İşletim sistemine kurulamamış olabilir.
Kurulum aşamasında bu işlem otomatik yapılır ancak ön görülmeyen bazı etkenlerle bu işlem gerçekleşmemiş olabilir. Aşağıdaki linkteki program kurulmalıdır.

Lisanslı kullanıcı değilseniz;
Lisanslı programı çalıştırmak için kilit gereklidir. Demo versiyonumuz ise kilitsiz çalışır. İncelemeleriniz için demo versiyonlarımızı kullanabilirsiniz.

İyi çalışmalar...

demo olarak kurduğumda bu sorunla karşılaşıyorum söylediğiniz hasp programını indirdim olmuyo ?? acil lütfen !!

Merhaba

Demo yerine lisanslı versiyon kurmuşsunuz. Elinizde kilit olmadığı için bu hata mesajı ile karşılaşıyorsunuz. Demo linkleri:

Bu sürüm erişimden kaldırılmıştır. Daha yeni sürümler için
tıklayınız.

Geri